Velkommen til Trafikhuset

Vi startede trafikhuset køreskole i 2020 med en klar mission om at tilbyde en køreskole hvor vi gør vores yderste for at du får en god oplevelse og et trygt forløb.

Hos trafikhuset tilbyder vi teoretisk- og praktisk undervisning, både til dig der skal have kørekort for første gang, og til dig der har mistet det.

Det er meget vigtigt for os at du fra start til slut føler at du har valgt den helt rigtige køreskole og vi opfordrer dig kraftigt til at sige til hvis der er noget du er utilfreds med. Hvis vi, mod forventning, ikke kan finde en løsning sammen, er du ikke bundet af noget, og kan til enhver tid afbryde aftalen og få refunderet den del af pakken du ikke har brugt.

Velkommen til, vi glæder os til at se dig!

 

Hvem er vi...

Kasper og Audi A4

Kasper

Indehaver
Alder: 35 år
Bil: Audi A4 S-line TDI

Underviser i teori og praksis. 

Jeg er rolig og positiv som person. Jeg går højt op i at det skal være sjovt og trygt at lære at køre bil. Jeg har undervist mange forskellige mennesker gennem tiden, og der er ikke nogen der er ens; alle har deres helt egen måde og tempo at lære at køre bil på. Om du er super nervøs, angst, eller har benzin i blodet, er det ingen hindring. Du kan være helt sikker på god stemning i bilen og at vi nok skal komme i mål sammen.

Steen og Audi A3

Steen

Indehaver
Alder: 31 år
Bil: Audi A3 S-line TDI

Underviser i førstehjælp og praksis.

Jeg har igennem min tid som brandmand og kørelærer arbejdet med en masse forskellige mennesker og elsker det samarbejde der opstår når man har et fælles mål. Jeg har altid et højt humør og et super overblik så du kan føle dig tryg og underholdt hele vejen igennem din køreuddannelse.

Brian med bil

Brian

Kørelærer
Alder: 51 år
Bil: VW Golf TSI 125 Variant

Underviser i praksis. 

Jeg er en seriøs person med stor tålmodighed. Når vi sidder i bilen, vil samarbejdet mellem os, være en vigtig præmis. Du vil føle dig tryg og skal ikke være bange for at lave fejl. Gennem mine mange timer på de danske og udenlandske veje, har jeg alt det der skal til, for at gøre dig til en super bilist. Jeg vil gøre alt for at turen i skolevognen bliver afvekslende, men i høj grad i dit tempo. Du vil modtage grundig feedback efter hver kørsel, samt et godt råd til næste gang.

Phillip

Phillip

Kørelærer
Alder: 27 år
Bil: Audi A6 TDI S-Line

Underviser i teori og praksis. 

 

Kørelærer Lasse

Lasse

Kørelærer
Alder: 30 år
Bil: Mazda 3

Underviser i teori og praksis. 

 

Vi samler på glade elever

Teorilokalet i Glostrup

Vi har gjort os umage for at indrette vores lokaler indbydende og komfortable, og synes selv at vi er sluppet meget godt fra det – se selv…

Find vej

Trafikhuset ligger kun 5 minutters gang fra Glostrup station (linje B og Bx), og…
buslinjerne 123, 141 og 149 kører næsten lige til døren.

Scroll to Top