Velkommen til Trafikhuset

Vi startede trafikhuset køreskole i 2020 med en intention om at tilbyde en køreskole hvor vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse i forbindelse med den undervisning du får hos os.

Hos trafikhuset tilbyder vi teoretisk- og praktisk undervisning, både til dig der skal have kørekort for første gang, og til dig der har mistet det.

Det er meget vigtigt for os at du fra start til slut føler at du har valgt den helt rigtige køreskole og vi opfordrer dig til at sige til hvis der er noget du er utilfreds med. Hvis vi, mod forventning, ikke kan finde en løsning sammen, er du ikke bundet af noget, og kan til enhver tid afbryde aftalen og få refunderet den del af pakken du ikke har brugt.

Velkommen til, vi glæder os til at se dig!

 

Hvem er vi...

Kasper og Audi A4

Kasper

Alder: 34 år
Bil: Audi A4 S-line TDI

Underviser i teori og praksis. 

Jeg er rolig og positiv som person. Jeg går højt op i at det skal være sjovt og trygt at lære at køre bil. Jeg har undervist mange forskellige mennesker gennem tiden, og der er ikke nogen der er ens; alle har deres helt egen måde og tempo at lære at køre bil på. Om du er super nervøs, angst, eller har benzin i blodet, er det ingen hindring. Du kan være helt sikker på god stemning i bilen og at vi nok skal komme i mål sammen.

Steen og Audi A3

Steen

Alder: 29 år
Bil: Audi A3 S-line TDI

Underviser i førstehjælp og praksis.

Jeg har igennem min tid som brandmand og kørelærer arbejdet med en masse forskellige mennesker og elsker det samarbejde der opstår når man har et fælles mål. Jeg har altid et højt humør og et super overblik så du kan føle dig tryg og underholdt hele vejen igennem din køreuddannelse.

Brian med bil

Brian

Alder: 49 år
Bil: VW Golf TSI 125 Variant

Underviser i praksis. 

Jeg er en seriøs person med stor tålmodighed. Når vi sidder i bilen, vil samarbejdet mellem os, være en vigtig præmis. Du vil føle dig tryg og skal ikke være bange for at lave fejl. Gennem mine mange timer på de danske og udenlandske veje, har jeg alt det der skal til, for at gøre dig til en super bilist. Jeg vil gøre alt for at turen i skolevognen bliver afvekslende, men i høj grad i dit tempo. Du vil modtage grundig feedback efter hver kørsel, samt et godt råd til næste gang.

Vi samler på glade elever

Amalie Martini E Littau
Amalie Martini E Littau
Trustpilot bruger
Læs mere
Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med 🙂 Det var alt i alt et rigtig fint forløb jeg var igennem hos dem!
Cecilia
Cecilia
Trustpilot bruger
Læs mere
Fantastisk forløb og stor anbefaling til Kasper Jeg havde et fantastisk forløb og bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg. En særlig stor tak til Kasper, for at være en ekstrem god kørelærer med 100% styr på sit kram. Der var altid en god og hyggelig stemning i bilen, og man føler sig totalt tryg i trafikken. Kan helt klart anbefale Din Min Trafik og Kasper som kørelærer 🙂
Mohammedali Basrawi
Mohammedali Basrawi
Trustpilot bruger
Læs mere
Dejligt forløb hos Din Min Trafik og stor ros til Kasper Forløbet hos Din Min Trafik har været en fremragende oplevelse. Jeg havde Therese til teoritimer som var god til at gøre indholdet interessant og alle elever engageret. Også på manøvre -og glatbane, formår kørelærene at gøre det så sjovt og lærerigt som muligt. Jeg var så heldig at få tildelt Kasper som kørelærer. Kasper er en ekstrem hyggelig person og super dygtig kørelærer. Laver man fejl i trafikken, er han god til at hjælpe én med at bevare roen og føle sig tryg. Kasper er god til at give feedback og gør det på en super pædagogisk måde. Jeg har altid glædet mig, når vi skulle ud og køre og han er meget fleksibel når det gælder om at aftale tider. Jeg bestod min teori -og køreprøve på første forsøg takket være Din Min trafik og Kasper. Der har været god service fra alle hos Din Min Trafik og de får min varmeste anbefaling.
Laura Meta
Laura Meta
Trustpilot bruger
Læs mere
Fantastisk forløb Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik. Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse!
Kamma Jørgensen
Kamma Jørgensen
Trustpilot bruger
Læs mere
Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper Jeg vil klart anbefale Din Min Trafik til andre. Der var god vejledning og støtte både i teorien og det praktiske forløb. Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham.
Christian
Christian
Trustpilot bruger
Læs mere
Glimrende oplevelse med Kasper som kørelærer Det var en fornøjelse at tage kørekort hos Din Min Trafik. Min kørelærer, Kasper, var god, tålmodighed og grundig hele vejen igennem - og havde naturligvis stor fortjeneste i, at jeg kunne bestå alt i første forsøg. Det var en god og hyggelig stemning, og der var altid plads til gode - og til tider mindre gode - spørgsmål. De blev altid besvaret med klare, rolige og grundige svar, og gerne efterprøvet i trafikken kort efter.
Mikkel Niemann
Mikkel Niemann
Trustpilot bruger
Læs mere
Super god køreskole. Gode til at forklarer teori, og super gode til det praktiske. Vil klart anbefale at tage sit kørekort her 🙂 Kan specielt anbefale Steen som kørelærer
Tidligere
Næste

Teorilokalet i Glostrup

Vi har gjort os umage for at indrette vores lokaler indbydende og komfortable, og synes selv at vi er sluppet meget godt fra det – se selv…

Find vej

Trafikhuset ligger kun 5 minutters gang fra Glostrup station (linje B og Bx), og…
buslinjerne 123, 141 og 149 kører næsten lige til døren.

Scroll to Top