Kære elever i trafikhuset

Her vil I løbende kunne finde informationer og svar på forskellige spørgsmål. Hold jer ikke tilbage fra at kontakte os, hvis der er noget I er i tvivl om, enten direkte til jeres kørelærer (som I finder i Go n’ Drive), til info@trafikhuset.dk eller på telefon 49 40 60 20

Sidste nyt 24-02-2021 

Ny mulig åbningsdato efter dagens pressemøde er den 5. april for køreskoler i vores region.

Uanset hvornår vi starter igen, kan du altid tilmede dig til næste holdstart. Derefter holder vi dig orienteret når der er noget nyt at fortælle.

28-01-2021 

Så blev restriktionerne forlænget endnu en gang, foreløbig indtil 28. februar 2021.

 Vi håber selvfølgelig at det er sidste gang, men….vi kan ikke være sikre og derfor heller ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvornår vi kan komme i gang igen, eller hvornår hold 4 starter.

13-01-2021 

Som forventet blev de nuværende restriktioner i dag forlænget endnu en gang, foreløbig indtil 7. februar 2021.

 Vi frygter at det kommer til at ske igen og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvornår vi kan komme i gang igen, eller hvornår hold 4 starter.

29-12-2020 

I dag forlængede regeringen de nuværende restriktioner, foreløbig indtil 17. januar 2021. 

Det betyder at vi tidligst kan fortsætte teori- og køreundervisning på denne dag, og at vi udskyder holdstart for hold 4 til den 19. januar.

Vi krydser fingre og håber at smittetallet falder så det ikke bliver nødvendigt med yderligere forlængelse af restriktionerne.

Pga. hele Coronasituationen er alle pauseregler midlertidigt suspenderet, så ventetiden har ingen betydning for jeres forløb – ud over at det hele selvfølgelig kommer til at tage lidt længere tid.

Denne side opdateres løbende hvis der sker ændringer…

16-12-2020

Myndighederne kom os i forkøbet og vi indstiller nu al teori- og køreundervisning.
Vi forventer tidligst at åbne igen i starten af januar, og vil selvfølgelig holde jer orienteret løbende her på siden og på SMS, hvis der sker ændringer.

Når der åbnes igen for teori- og køreprøver, må vi nok forvente et stort pres på bookingsystemet, og I må derfor forberede jer på at det kan tage noget tid før vi kan booke en prøve til jer. Det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved da alle køreskoler på Sjælland er i den samme situation. Vi så i foråret, hvor prøverne også blev aflyst, at det tog ca. en måned efter genåbning, før situationen var normal igen. Afhængig af hvor lang tid der går før genåbning, er det nok det vi må forvente igen.

Vi beklager meget de ulemper alt det her medfører men håber på jeres forståelse, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme så hurtigt og sikkert som muligt i gang igen. Vi håber at I alle passer på hinanden og får en god jul og et godt nytår, selv om julegaven i år ikke bliver et kørekort.

Mange hilsener fra Trafikhuset

Hold 1

Sådan ser jeres forløb ud...

Hold 1 forløb
Hold 1 forløb - klik for at hente PDF

Hold 2

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Hold 3

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Hold 3 forløb
Hold 3 forløb

Hold 4

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Holdstart udskudt til ???

Hold 4 forløb
Hold 4 forløb, klik for at hente som PDF
Scroll to Top