Kære elever i trafikhuset

Her vil I løbende kunne finde informationer og svar på forskellige spørgsmål. Hold jer ikke tilbage fra at kontakte os, hvis der er noget I er i tvivl om, enten direkte til jeres kørelærer (som I finder i Go n’ Drive), til info@trafikhuset.dk eller på telefon 49 40 60 20

01-04-2021

Kære elever, så kom de endelige Regler og anbefalinger for genåbning af landets køreskoler – og det er ikke en aprilsnar 🙂 
For at gøre det lidt mere overskueligt, har vi samlet et uddrag af de regler der gælder for os, og som I skal være opmærksomme på.
Reglerne er ikke meget anderledes end dem som gælder for andre aktiviteter i samfundet og er det som gør det muligt for os at åbne igen, så sørg for at læse dem grundigt, så vi undgår problemer.

Reglerne gælder fra 6. april

Update: Her kan I se Retningslinjer for gennemførelse af køre- og teoriprøver ift. Covid-19 situationen

Reglerne gælder for:
Samtlige landets køreskoler, køretøjer og lokaler, hvortil der er offentlig adgang, og herunder
1) personer, der deltager i praktisk eller teoretisk køreundervisning
2) personer, der deltager i praktiske eller teoretiske køreprøver

Mundbind/visir:
Der er som udgangspunkt krav om mundbind eller visir. Det gælder i teorilokalet, i skolevognen og ved teoretisk- og praktisk prøve.
Kravet om mundbind gælder ikke i teorilokalet eller ved af teoriprøve, når deltagerne sidder ned, eller når man befinder sig alene i et køretøj, fx ved undervisning på manøvrebane eller køreteknisk anlæg.
Kravet om mundbind gælder heller ikke for kørelæreren som underviser i teorilokalet, eller udendørs på manøvrebane eller køreteknisk anlæg.

Coronapas:
Der skal fremvises Coronapas til teoretisk- og praktisk undervisning, samt til teoretisk- og praktisk prøve.

Følgende skal dokumenteres:
1) negativt test, der er højst 72 timer gammel fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget,
2) positiv test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget, eller
3) gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Dokumentationen kan være på papir eller elektronisk (fx. MinSundhed app), og man skal samtidig kunne fremvise pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Coronapasset skal forevises ved ankomst til et lokale eller køretøj.

Der er ikke krav om Coronapas for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test eller personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Bortvisning:
Personer der ikke bruger mundbind/visir efter reglerne, eller ikke kan fremvise gyldigt Coronapas, skal bortvises.

Hav en god påske og pas godt på jer selv. Vi glæder os til at se jer alle efter påske.

 
 

27-03-2021

Kære elever på hold 1 og 2

Vi har lige hørt fra politiet at det vil være muligt at bestille teoriprøver den 30/3, som vil blive afviklet mellem den 7/4 og 16/4. 
Der kommer til at være voldsom rift om de få prøver der bliver lagt ud til de mange køreskoler, som alle mangler mange prøver.
Da vi ikke kan afbestille når de først er booket i jeres navn, er det vigtigt at de af jer der er klar til at tage en teoriprøve i dette tidsrum (7/4 til 16/4 mellem kl. 8-16 i hverdage) skriver en SMS til mig om at i er klar. Vi booker selvfølgelig også alt hvad vi overhovedet kan få fat i af køreprøver og jeres kørelærer vil kontakte jeg med en plan og en dato for afviklingen af denne lige så snart det er muligt.
Vi er pt. stadig i gang med at planlægge genåbningen af køreskolen og vi vil stille og roligt komme med yderlige info omkring f.eks. udlægning af kørelektioner i jeres kalender, førstehjælp og regler omkring Covid-19 osv.
 

25-03-2021

Kære elever, vi arbejder på at tilpasse de forskellige kalendere, så tag det roligt hvis I får nogle SMS’er og mail som ikke rigtigt giver mening; I er tilmeldt og de korrekte datoer vil snart fremgå af jeres personlige kalender når I logger jer ind.

24-03-2021

Så kan vi endelig komme i gang igen. Vi er klar og må åbne den 6. april. Det betyder at hold 3 fortsætter deres forløb fra den 7. april, men at vi har valgt at vente med at starte hold 4, til den 13. april.
Forklaring er den kæmpe pukkel som er opstået pga. den lange nedlukning; vi kan simpelthen ikke kan få de nødvendige manøvrebaner så hurtigt som normalt, og da reglerne siger at man skal på manøvrebane mellem teori 2 og teori 3, betyder det at der vil være en lang pause i forløbet, inden vi kan gennemføre teori 3. Det er bedst at gennemføre hele forløbet men en teoriaften om ugen, og da vi alligevel ikke sparer noget i den sidste ende, giver det derfor ingen mening at starte den 6. april. 

Vedr. selve undervisningen (både i teorilokalet og i skolevognen), er der stadig et par ting der ikke er kommet konkret information om fra myndighedernes side. Det følger vi selvfølgelig op på. 
Her er dog hvad vi ved på nuværende tidspunkt:
Ligesom det gælder for en række andre aktiviteter som åbner 6. april, vil der være krav om brug af mundbind og fremvisning af coronapas. Et coronopas er et bevis på at man enten er vaccineret, er testet negativ inden for de sidste 72 timer, eller allered har haft Covid-19. Det kan I læse mere om her: https://www.dr.dk/nyheder/indland/danmark-aabner-og-coronapasset-bliver-din-adgangsbillet-det-skal-du-vide 

Vi håber på jeres forståelse i denne lettere kaotiske situation og vi glæder os til at komme i gang og se jer igen.
Husk at følge med på denne side, da det er her vi kommer med nye oplysninger først.

 

23-03-2021

Dagens udmelding fra regeringen antyder at vi kan åbne igen 5. april. Der er dog ikke kommet noget helt konkret ud om køreskoler, så det er ikke noget vi kan love – endnu. Vi følger selvfølgelig skarpt med og kontakter jer så snart vi er sikre på situationen.

24-02-2021 

Ny mulig åbningsdato efter dagens pressemøde er den 5. april for køreskoler i vores region.

Uanset hvornår vi starter igen, kan du altid tilmede dig til næste holdstart. Derefter holder vi dig orienteret når der er noget nyt at fortælle.

28-01-2021 

Så blev restriktionerne forlænget endnu en gang, foreløbig indtil 28. februar 2021.

 Vi håber selvfølgelig at det er sidste gang, men….vi kan ikke være sikre og derfor heller ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvornår vi kan komme i gang igen, eller hvornår hold 4 starter.

13-01-2021 

Som forventet blev de nuværende restriktioner i dag forlænget endnu en gang, foreløbig indtil 7. februar 2021.

 Vi frygter at det kommer til at ske igen og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt sige noget om hvornår vi kan komme i gang igen, eller hvornår hold 4 starter.

29-12-2020 

I dag forlængede regeringen de nuværende restriktioner, foreløbig indtil 17. januar 2021. 

Det betyder at vi tidligst kan fortsætte teori- og køreundervisning på denne dag, og at vi udskyder holdstart for hold 4 til den 19. januar.

Vi krydser fingre og håber at smittetallet falder så det ikke bliver nødvendigt med yderligere forlængelse af restriktionerne.

Pga. hele Coronasituationen er alle pauseregler midlertidigt suspenderet, så ventetiden har ingen betydning for jeres forløb – ud over at det hele selvfølgelig kommer til at tage lidt længere tid.

Denne side opdateres løbende hvis der sker ændringer…

16-12-2020

Myndighederne kom os i forkøbet og vi indstiller nu al teori- og køreundervisning.
Vi forventer tidligst at åbne igen i starten af januar, og vil selvfølgelig holde jer orienteret løbende her på siden og på SMS, hvis der sker ændringer.

Når der åbnes igen for teori- og køreprøver, må vi nok forvente et stort pres på bookingsystemet, og I må derfor forberede jer på at det kan tage noget tid før vi kan booke en prøve til jer. Det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved da alle køreskoler på Sjælland er i den samme situation. Vi så i foråret, hvor prøverne også blev aflyst, at det tog ca. en måned efter genåbning, før situationen var normal igen. Afhængig af hvor lang tid der går før genåbning, er det nok det vi må forvente igen.

Vi beklager meget de ulemper alt det her medfører men håber på jeres forståelse, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme så hurtigt og sikkert som muligt i gang igen. Vi håber at I alle passer på hinanden og får en god jul og et godt nytår, selv om julegaven i år ikke bliver et kørekort.

Mange hilsener fra Trafikhuset

Hold 2

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Hold 3

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Hold 3 forløb
Hold 3 forløb

Hold 4

Sådan ser jeres forløb ud...(klik for at hente PDF)

Scroll to Top