Kære elever i trafikhuset

Her vil I løbende kunne finde jeres undervisningsforløb, informationer og svar på forskellige spørgsmål.  Hold jer ikke tilbage fra at kontakte os, hvis der er noget I er i tvivl om, enten direkte til jeres kørelærer (som I finder i Go n’ Drive), eller en mail til info@trafikhuset.dk

18-12-2023

Prøvesituationen er forfærdelig i øjeblikket. Færdselsstyrelsen er langt bagud, og det er ikke ualmindeligt at vente op til 2 måneder på en prøve i København. Det er der desværre ikke noget vi kan gøre noget som helst ved, andet end at håbe på at fange et afbud.

Tidligere

Kære elever i Trafikhuset

Nogle af jer har bemærket at vi ikke længere er så tilgængelige via SMS som vi har været før.
Det er et valg vi har truffet fordi det risikerer at skabe for mange problemer med overlappende aftaler og i værste fald, aftaler der bliver glemt.

Vi har elever på forskellige trin i uddannelsen, som har forskellige behov for hjælp. Vi er her for at hjælpe, men det siger næsten sig selv at man ikke kan undervise effektivt, hverken i teorilokalet eller i skolevognen, hvis man samtidig skal læse og besvare SMS’er. Det er i hvert fald ikke noget vi ønsker at praktisere i Trafikhuset, hvor vi stræber efter at give jer elever den bedste oplevelser i forbindelse med jeres forløb her hos os.

Vi har derfor besluttet at lukke helt ned for SMS og i stedet bestræbe os på at besvare jeres mails til os, hurtigere end hidtil. Mail boksen er overvåget hele dagen og vi besvarer alle mails i løbet af dagen (vi skal nok fange det hvis der er noget der ikke kan vente til om aftenen). Mails har også den store fordel fremfor SMS at de kan læses og besvares af flere personer, så ligesom I nogle gange ender i telefonsvareren når I ringer til os, vil I også få et SMS svar som fortæller at SMS’er ikke besvares og at vi beder jer sende en mail til info@trafikhuset.dk i stedet for.

Vi håber på jeres forståelse – vi gør det for at give jer den bedst mulige service.

Mange hilsner
Holdet bag Trafikhuset

SE FORLØB FOR DIT HOLD HER

Scroll to Top