Kære elever i trafikhuset

Her vil I løbende kunne finde jeres undervisningsforløb, informationer og svar på forskellige spørgsmål. 

Hold jer ikke tilbage fra at kontakte os, hvis der er noget I er i tvivl om, enten direkte til jeres kørelærer (som I finder i Go n’ Drive), til info@trafikhuset.dk eller på telefon 49 40 60 20

27-11-2021

Nye regler for coronapas

Fra mandag den 29. november indføres der igen krav om fremvisning af coronapas for bl.a. liberale serviceerhverv som f.eks. køreskoler:

Coronapasset vil fra den 29. november gælde i 72 timer ved PCR-test og i 48 timer for hurtigtest.

Personer, der er fuldt vaccineret, eller som har modtaget deres første vaccinestik inden for de sidste to uger har et gyldigt coronapas. Borgere, der ikke har modtaget vaccinen, kan fortsat få et gyldigt coronapas ved en negativ PCR- eller hurtigtest, eller hvis de har været smittet med COVID-19 inden for de sidste 6 måneder. Kravet om coronapas gælder for voksne og børn over 15 år.

26-11-2021

Det lysner på prøveområdet 🙂

Færdselsstyrelsen forsøger løbende at sikre, at de prøver der udbydes på en af styrelsens over 50 prøvesteder, matcher efterspørgslen i området.
“I takt med at Færdselsstyrelsen øger mængden af prøver rundt om i landet, er styrelsen også gået i gang med at tilpasse udbuddet, så der er større overensstemmelse mellem, hvor prøverne bliver afviklet og hvor der er størst behov. Færdselsstyrelsen forventer at der vil blive afviklet mellem 8.000 og 8.500 prøver om ugen frem mod årsskiftet og at det høje prøveniveau vil fortsætte ind i 2022, hvor styrelsen arbejder på at nå over 9.000 prøver om ugen.”

Se hele pressemeddelelsen

15-11-2021

Sidste nyt fra Færdselsstyrelsen:

“Efter 4 ugers prøveafvikling, er Færdselsstyrelsens gennemsnitlige niveau for prøveafvikling næsten 15 procent højere, end da styrelsen startede prøveafviklingen den 6. oktober 2021.”

 Se hele pressemeddelelsen

02-11-2021

Opdatering på prøvesituationen:

Ved hjælp af en kæmpe indsats fra vores kørelærerteam og mange timer foran skærmen i køreprøvebookings systemet, kan vi med sto glæde meddele at vi har skaffet teoriprøver til næsten alle elever som afvikles fra nu af og frem til 22/12-2021.

 

Taget i betragtning af den kaotiske prøvesituation er vi meget tilfredse med resultatet, som kommer både os og jer til gode.

 

 

SE FORLØB FOR DIT HOLD HER

Hold 10

(klik for at hente PDF)

Hold 11

(klik for at hente PDF)
Scroll to Top